Elérhetőségünk:

levelezési cím:
8600 Siófok, József u. 1
tel/fax:
(+36) 84/315-140
mobil:
(+36) 30/929-8090
e-mail:
info@oko-top.hu

 

 

Cégünkről

Alapító tagjaink 34. éve dolgoznak a vízgazdálkodás és a környezetvédelem területén. Előbb a víz- és szennyvíztisztító művek üzemeltetése terén, majd az üzemeltetés irányításában és a beruházások előkészítésében szereztek szakmai tapasztalatot, időközben aktívan bekapcsolódva a tervezési munkába.
Tevékenységünk során lehetőség nyílt megismerkedni a néhány száztól a több tízezer m3/d kapacitású művekkel előbb a Dunántúl, majd az ország egész területén.
Megrendelőink között tudhatjuk úgy a kisebb és közepes létszámú települések önkormányzatait, mint a nagyobb ipari és mezőgazdasági intézményeket, vízmű vállalatokat.
Az évek során egy félüzemi méretű berendezést fejlesztettünk ki, amely segítségével a keletkezés helyén tudjuk elvégezni a szennyvíz biológiai bontását.
A berendezés automatikus üzemű, a tisztítási technológia szükséges paramétereit on-line műszerek segítségével követjük nyomon. Az így gyűjtött adatok alapján lehetőség nyílik a technológia valós méretezésére, jelentős beruházási és üzemeltetési költségek megtakarítását eredményezve.
A berendezéssel kapcsolatosan tekintse meg 2009-2010. évi munkáinkat.

Cégünket 1992. évben betéti társaság formájában hoztuk létre, 1997. január 1-től pedig korlátolt felelősségű társaság formájában működünk.

 

 

Brodmann Tamás
ügyvezető